Четверту двійню народила на Львівщині мешканка карпатського села

Четверту двійню народила на Львівщині мешканка карпатського села

Четверту двійню народила на Львівщині мешканка карпатського села

У родині тепер 11 дітей.

Хлопчики Микола та Василь з'явилися на світ із солідною вагою понад три кілограми кожен. 31-річна жінка каже, це подарунок коханому чоловіку, адже до народження двійнят сім'я виховувала шістьох дівчат і лише одного парубка, йдеться в сюжеті ТСН.12.00.

Першачки Оля і Настя повертаються зі школи, а вдома їх чекають четверо сестричок та троє братиків. Найменші – щойно з пологового.

"3300 і 3400 хлопчики і 52 сантиметри росту. То вони найбільші були з двійнят. А ще два тижні недоношені, а якби були доношені, то ще б більше ваги набрали", - каже мама дітей.

Найстарша серед дітей – Алінка. Вона з'явилася на світ за рік після одруження батьків. Далі були двійнята Оля і Настя. Згодом ще одна дівчинка – Наталочка. Відтак знову двійня, з якої одна дитинка, на жаль, не вижила. Через рік і дев'ять місяців Наталя народила третю двійню – Софійку та Соломійку, а ще через півтора - і четверту. Усі пологи приймав акушер-гінеколог Едуард Миньо.

"Останній раз я здивувався. Всі здивувалися. Пам'ятаю, що я з нею говорив і кажу – Наталочко, треба трохи зупинитися, бо то є багатоплідні вагітності, можуть всякі ускладнення бути. Вона сказала, що ми на тому напевне зупинимося з чоловіком", - розповідає акушер-гінеколог Турківської районної лікарні.

Четверту двійню народила на Львівщині мешканка карпатського села Нижня Яблунька

Четверту двійню народила на Львівщині мешканка карпатського села Нижня Яблунька

Сім'я Кудричів велика і дружня. Для повного щастя, бідкаються батьки, бракує лише житлової площі. Живуть у старенькому дерев'яному будинку зі зрубу і змушені тулитися в одній кімнаті. Там одинадцять душ сплять, вчать уроки, бавляться і їдять.

Глава сім'ї будує новий просторий будинок. Тут всі могли б розселитися по світлих кімнатах. От тільки через брак коштів чоловік будує його уже 5 років. Тож родина була б вдячна кожній копійці допомоги. 

Банківські реквізити Наталі для фінансової допомоги:

ПриватБанк:

4627 0817 4766 8544

Кудрич Наталія Олексіївна

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація