Чорний день для поліції. Деканоідзе прокоментувала смертельну стрілянину на Тернопільщині

Чорний день для поліції. Деканоідзе прокоментувала смертельну стрілянину на Тернопільщині

Хатія Деканоідзе / Фото: УНІАН

Чоловік через ревнощі вбив свою дружину, а згодом - прибулих поліцейських.

Глава Національної поліції Хатія Деканоідзе підтвердила інформацію, що на Тернопільщині загинули двоє правоохоронців при виконанні службових обов'язків. Сама голова поліції прибула на місце трагедії.

"Сьогодні чорний день для поліції України та всіх поліцейських. Ми втратили двох бійців. Хлопці загинули від кулі злочинця під час виконання своїх обов'язків. Я не можу передати словами, які почуття переповнюють мене і кожного з нас. Сумую разом з рідними і близькими загиблих", - написала вона у Facebook.

Як уточнили в прес-службі ГУ НП в Тернопільській області, трагедія сталася у селі Бабинці Борщівського району. 45-річний місцевий житель, за попередньою версією, на ґрунті ревнощів вбив свою дружину, а коли на місце події прибули правоохоронці, не бажаючи здаватися, скоїв вбивство двох поліцейських і одного поранив. 

"На час прибуття правоохоронців жінка була вже мертвою. Її тіло лежало в підсобному приміщенні, а поруч сидів озброєний чоловік. Поліцейські оточили господарство та почали перемовини зі зловмисником. Та на їхні слова він не реагував, навпаки відкрив вогонь. Першим пострілом злочинець поранив у ногу інспектора поліції Сергія Танасійчука. Зараз лейтенанта прооперовано, його життю загрози немає.  Друга куля, випущена з мисливської рушниці, стала смертельною для оперуповноваженого Олександра Рудика.  Майора поліції було вбито пострілом у шию", - йдеться в повідомленні. 

Через ревнощі на Тернопільщині загинули чотири людини

Через ревнощі на Тернопільщині загинули чотири людини

Зазначається, що на місце трагедії одразу ж виїхав начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, прибув також спеціальний підрозділ "Сокіл".

"Правоохоронці по периметру оточили господарство з якого вів стрільбу господар, аби убезпечити інших жителів населеного пункту. Вбивця на контакт не йшов. Було прийнято рішення про штурм. Під час спецоперації смертельного поранення зазнав ще один співробітник борщівської поліції. Інспектор Андрій Чернятинський загинув на місці", - йдеться в повідомленні.

Зрештою, працівники поліції знешкодили вбивцю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація