Ціна звільнення Савченко залишається загадковою - Фейгін

Ціна звільнення Савченко залишається загадковою - Фейгін

Надія Савченко / Фото: Reuters

Напередодні оголошення вироку адвокат поділився своїми думками з приводу завершення суду над українкою.

Адвокат полоненої української льотчиці Надії Савченко Марк Фейгін впевнений, що його підзахисній запропонують відмовитися від його послуг, а також від послуг його колеги Миколи Полозова. Про це він написав у своєму мікроблозі.

Напередодні оголошення вироку Надії Фейгін висловив упевненість в тому, що льотчицю засудять до двох десятків років ув'язнення, але обов'язково повернуть в Україну.

"Вже скоро Надії запропонують відмовитися від мене і Полозова, як головних подразників Кремля, щоб не капіталізувати нас її звільненням. Заради звільнення Савченко, я запропоную їй піти на поступку з відмовою від нас з Полозовим, тим більше відразу після цього ми зустрінемося в Києві", - пише адвокат.

Також Фейгін заявляє, що з питання звільнення Савченко російська сторона веде переговори з американським керівництвом, і про зміст домовленостей залишається тільки здогадуватися.

"Ціна звільнення Савченко так і залишається загадковою, але втім про неї ми дізнаємося нескоро. Тут результат все ж істотніший, а не витрати", - упевнений Фейгін.

Раніше Марк Фейгін сам пропонував Надії відмовитися від його послуг - після того, як передав підзахисній підроблений лист нібито від президента України. Надія від адвоката не стала відмовлятися.

Відзначимо, що в Ростові-на-Дону через падіння Boeing досі закритий аеропорт. Ремонтні роботи з відновлення злітно-посадкової смуги почнуться в ніч на понеділок, 21 березня, і закінчаться, за заявою глави мінтрансу РФ, у першій половині дня. Цей факт ускладнює шлях до суду для учасників процесу над Савченко і преси.

Нагадаємо, 21 та 22 березня цього року суддя зачитає вирок у справі українки Надії Савченко. Обвинувачення вимагає посадити українку на 23 роки. Такий термін сторона звинувачення аргументує нібито причетністю Савченко до загибелі двох російських журналістів.

Зрушити з місця ситуацію з українськими заручниками може тиск світової спільноти

Зрушити з місця ситуацію з українськими заручниками може тиск світової спільноти

Повʼязані теми:

Наступна публікація