Цивільна дружина розповіла про останню розмову з убитим Шереметом

Цивільна дружина розповіла про останню розмову з убитим Шереметом

Фото: Reuters

Олена Притула хоче "покласти край цькуванню і ненависті у Facebook".

Останній вечір перед убивством журналіст Павло Шеремет провів із редактором-засновником видання "УП" та цивільною дружиною Оленою Притулою.

Про це вона повідомила у своєму Facebook.

За її словами, остання розмова була присвячена допису блогера Сергія Іванова, в якому він критикував Притулу. "В останній наш вечір ми наярювали кола з Пашею, збираючи заповітні 10 тисяч кроків. Перед цим він прочитав пост Сергія Іванова, який написав чергову гидоту про мене. Паші було дуже боляче, ми витратили останню нашу розмову на цього покидька. Ми говорили про те, що у деяких людей є покликання - приносити іншим людям біль. У той момент ми не знали, що є ще й інші люди, які вже виношували план його вбивства", - написала Притула.

При цьому вона зазначила, що свідомо ставить знак рівності між тими, хто підірвав Павла Шеремета, і тими, "хто в останній вечір отруїв його життя". "Так не можна. Треба покласти край цькуванню і ненависті у Facebook. Це вбивство словом. І винні не тільки ті, хто пише все це. Розривати на шматки можна не тільки бомбою. Винні ті, хто проплачує цю ненависть. Я впевнена, що слідчі знайдуть убивць. Але давайте самі не вбивати один одного", - закликала Олена Притула.

Нагадаємо, Павло Шеремет був убитий в центрі Києва 20 липня 2016 року. Журналіста поховали в Мінську. За даними слідчих, зловмисники закріпили вибухівку на днищі авто, за кермом якого був журналіст Павло Шеремет, під водійським сидінням, без проникнення в салон.

Людина правди: друзі Павла Шеремета розповіли по насичене життя журналіста

Людина правди: друзі Павла Шеремета розповіли по насичене життя журналіста

Також головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що за три тижні до загибелі журналіст відвідав Москву, де зустрічався з міністром доходів і зборів часів Януковича і оточенням вбитого російського опозиціонера Бориса Нємцова. "Він відвідував так званий офісний центр "Москва-Сіті", де всі наші квазі-вигнанці, яких ми обов'язково дістанемо і засудимо. І одним із таких вигнанців був екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко. Але ми не встигли проговорити про суть цієї розмови", - розповів військовий прокурор.

Повʼязані теми:

Наступна публікація