Comfy: нові кондиціонери створюють комфорт і економлять електроенергію Новини компаній

Comfy: нові кондиціонери створюють комфорт і економлять електроенергію

Сучасні моделі кондиціонерів стали набагато досконалішими.

Найбільшою популярністю зараз користуються тихі, економічні та надійні інверторні прилади. Що являють собою сучасні технології кондиціонування — розповіли в магазині Comfy. 

Основними принципами створення кондиціонерів, яких зараз дотримуються провідні компанії, стали економічність і комфортність використання. Сучасні прилади стали економнішими, надійними, ефективними і безпечними. Нині найпоширенішим видом цієї техніки є спліт-система, що складається з внутрішнього і зовнішнього блоку. Саме такі пристрої найчастіше вибирають для довготривалої роботи в міських квартирах і приватних будинках. Тому на їх прикладі найлегше розглянути, яка еволюція відбулася з кліматичною технікою. 

Кондиціонер з інверторною технологією — одне з найпрогресивніших досягнень нинішньої техніки. Застосування інверторної технології вимагає точного управління роботою компресора. Інвертор перетворює струм, що подається на компресор, регулює потужність його роботи. Для підтримки заданої температури звичайному приладу доводиться періодично відключатися і включатися заново. Для тієї ж мети інвертор лише плавно знижує або підвищує потужність компресора. 

Така система не страждає від різких сплесків навантаження, що робить її набагато довговічнішою. Так, термін гарантії на інверторні компресори провідних виробників становить 7-10 років. Велику частину часу він працює при зниженій потужності і майже не шумить. Забезпечує більш швидке охолодження повітря в приміщенні. Підтримує температуру на потрібному рівні, без перепадів. Нарешті, інверторні кондиціонери споживають значно менше електроенергії. 

Звичайно, неважко помітити, що застосування подібної технології означає вищу ціну. А це змушує деяких покупців віддати перевагу більш дешевому варіанту, нібито заради економії. Однак, як показує практика, придбання інверторної моделі забезпечує більш розумну економію. Ця економія забезпечується більш довгим терміном служби і меншими витратами електроенергії. 

Є бюджетний клас інверторної техніки, представлений, наприклад, маркою Saturn. Порівняно недорогі, але вельми цікаві моделі пропонують такі бренди, як Ballu, Neoclima, Leberg. Більш функціональні моделі цих виробників відносяться вже до середнього сегменту. Так само, як і пристрої від Zanussi, Electrolux, Laretti. 

Преміум-клас асоціюється на нашому ринку в основному з японською кліматичною технікою. Одним з найбільш поширених її представників можна назвати Panasonic. Пристрої цього бренду цінуються за надійність, ефективність і продуманість. Також дуже популярні високотехнологічні кондиціонери від Samsung і LG. 

Великий вибір спліт-систем, створених із застосуванням найсучасніших технологій, можна знайти в інтернет-магазині Comfy. Там представлені найпопулярніші моделі відомих брендів.

Наступна публікація