COMFY: технологія ULTRA HD завойовує масовий ринок Реклама

COMFY: технологія ULTRA HD завойовує масовий ринок

Технологія Ultra HD для телевізорів зробила ривок від преміального сегмента до масового ринку. НовинкиТВ-техніки, представлені на виставках електроніки в Лас-Вегасі і Берліні, показали, що епоха UHD остаточно настала.

Телевізійна технологія Ultra HD зробила ривок від преміального сегменту до масового ринку. Новинки ТВ-техніки, презентова ні на виставках електроніки в Лас-Вегасі і Берліні, продемонстрували, що епоха UHD остаточно наступила. Розподільна здатність 4K стала однією із основних характеристик продуктових лінійок у сегменті "середній плюс". У COMFY розповіли про переваги ULTRA HD телевізорів.

Вже близько п'яти років телевізори з розподільною здатністю 4К або Ultra HD залишаються в тренді. Спочатку вони з'явилися на провідних світових виставках IFA і CES, а з 2012 року технологія Ultra HD почала виходити на масовий ринок. Ultra HD — скорочення терміну "Ultra High-definition", що означає "ультрависока розподільна здатність".

Моделі Ultra HD залишаються хітами найбільших виставок електроніки — IFA і CES. Новим витком в історії розвитку цієї технології стала розробка системи стандартів Ultra HD Premium. 

Телевізори Ultra HD з'явилися на українському ринку в 2012 році. LG Electronics стала однією з перших компаній, що представили власну модель телевізора Ultra HD в Україні. Сьогодні такі пристрої вийшли за рамки преміального сегменту. 

Сьогодні телевізор з підтримкою технології Ultra HD — це інвестиція в технологію, яка буде актуальною протягом найближчих п'яти років. Основний перспективою розвитку мультимедійного контенту стають саме формат 4K і можливості UHD. 

ULTRA HD — одна з провідних технологій на ринку телевізорів. Вона починалася як спеціалізована ультратехнологічна розробка і спочатку була доступна тільки в преміальних продуктах. Сьогодні екрани з роздільною здатністю Ultra HD встановлюють не тільки в телевізорах, а й в моніторах та у смартфонах. 

Розвиток і популярність Ultra HD обумовлені двома основними факторами. Мова йде про розвиток ринку і появу більшої кількості якісного і цікавого контенту в 4К. Технологія формує ринок і вже зараз актуалізує потребу в новому контенті в надвисокому дозволі. 

COMFY — одна з найбільших мереж магазинів техніки для дому в Україні, перший мультиканальний ретейлер, найефективніший ретейлер за продажами на квадратний метр і лідер по відкриттю нових магазинів в 2015 році. Компанія була заснована в 2005 році. 

Більше інформації про Ultra HD телевізорах — на сайті компанії http://comfy.ua/flat-tvs/podderzhka_videorezhima__3840x2160-ultra-hd.

Наступна публікація