Деканоідзе представила нового керівника поліції Миколаївщини

Деканоідзе представила нового керівника поліції Миколаївщини

За часів президентства Януковича Юрій Мороз за власним бажанням звільнився з органів внутрішніх справ.

Глава Нацполіції Хатія Деканоідзе призначила на посаду начальника поліції Миколаївської області полковника поліції Юрія Мороза.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

У відомстві наголосили, що новопризначений керівник поліції Миколаївщини за часів президентства Віктора Януковича за власним бажанням звільнився з органів внутрішніх справ України.

"Після Революції гідності полковник Юрій Мороз протягом чотирьох місяців працював начальником ГУ МВС у місті Києві, після чого обійняв посаду радника голови Департаменту забезпечення діяльності голови Національної поліції України", - зазначили у прес-службі.

Мороз розпочав службу в органах внутрішніх справ оперуповноваженим районного управління столиці, згодом працював на оперативних та керівних посадах в ГУ МВС України в місті Києві.

Понад п'ять років керував Управлінням по боротьбі з організованою злочинністю міста Києва.

Нагадаємо, що 25 серпня Центральний райсуд Миколаєва заарештував трьох поліцейських, підозрюваних у причетності до вбивства затриманого в селищі Криве Озеро Миколаївської області.

Водночас Кривоозерський райвідділ поліції на Миколаївщині розформували. Йому Деканоідзе також призначила нового начальника -  патрульний поліцейський, командир роти з Миколаєва Олександр Горпинич.

На Миколаївщині розгорівся нечуваний для нової поліції скандал: патрульних підозрюють у вбивстві

На Миколаївщині розгорівся нечуваний для нової поліції скандал: патрульних підозрюють у вбивстві

Повʼязані теми:

Наступна публікація