Деканоідзе вручила жетони першим міліціонерам, які пройшли переатестацію

Їх отримали майже 50 працівників кількох департаментів центрального апарату.

Глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе вручила жетони майже 50 працівникам кількох департаментів центрального апарату.

Церемонія вручення спеціальних жетонів відбулася сьогодні в Міністерстві внутрішніх справ, повідомляє прес-служба правохоронного відомства.

"Серед тих, кому Хатія Деканоідзе вручила жетони, є оперативники підрозділів карного розшуку, внутрішньої безпеки, а також працівники підрозділу кадрового забезпечення та Головного слідчого управління", - зазначено у повідомленні.

Деканоідзе підкреслила, що в залі присутня лише незначна частина правоохоронців, які є справжньою опорою нової поліції. Водночас, за її словами, довіра до столичної патрульної поліції сягнула 90 відсотків громадян.

"Ми повинні зробити все, щоб довіра українців була великою", – підкреслила глава Нацполіції, додавши, що вважає успішними перші кроки реформування поліції.

В прес-службі нагадали, що атестування поліцейських України відбувається в рамках концепції "100 днів якості Національної поліції України". Наразі триває атестування працівників ГУМВС м. Києва та Київської області, його планують завершити у другій половині січня наступного року. 

Наступним регіоном, де розпочнеться переатестація, буде Хмельницький та Хмельницька область.

Нагадаємо, у Києві та області з 18 тисяч пройти перевірку згодилися майже 12 тисяч правоохоронців. Вони мають написати тести, пройти співбесіду з незалежною комісією. А всі хто претендує на керівні посади мають сісти ще й за поліграф.

Повʼязані теми:

Наступна публікація