Деканоїдзе дала своїм підлеглим місяць на стабілізацію криміногенної ситуації в Україні

Деканоїдзе дала своїм підлеглим місяць на стабілізацію криміногенної ситуації в Україні

Фото: УНІАН

У правоохоронців зараз є всі можливості для повноцінної роботи.

Керівник Національної поліції України Хатія Деканоідзе дала керівникам підрозділів поліції місяць на стабілізацію криміногенної ситуації в Україні.

Про це вона сказала 22 січня під час відеоселекторної наради з керівниками структурних і територіальних підрозділів Нацполіції, передає УНІАН.

Голова НПУ зазначила, що у правоохоронців є всі можливості для повноцінної роботи, оскільки набрало чинності усе законодавство, необхідне для роботи поліції. У тому числі і для проведення необхідної оперативної роботи.

"Як глава Національної поліції, я даю вам місяць, щоб ви реально показали свою роботу", – зазначила Деканоідзе.

Керівник Нацполіції додала, що проведення реформи все ж не позбавляє поліцію обов'язку стабілізувати криміногенну ситуацію в державі.

Нагадаємо, раніше Деканоїдзе заявляла, що в Україні з 1 березня почнуть проводити соцопитування про довіру Національній поліції.

"Якщо опитування покажуть негативний рівень довіри населення, значить, там не дуже компетентний начальник. За результатами цих досліджень будуть прийняті кадрові рішення. Найголовніша оцінка роботи поліції - це довіра населення, інших не буває", - зазначила вона.

Повʼязані теми:

Наступна публікація