Депортовані з України росіяни вистрибнули з поїзда, щоб не повертатися до РФ

Депортовані з України росіяни вистрибнули з поїзда, щоб не повертатися до РФ

Фото: УНІАН

Травмованих чоловіків знайшли мешканці одного з містечок на Сумщині.

На Сумщині двоє росіян, яких примусово повертали до Росії, вистрибнули з вагону поїзда.

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

"Близько 2 години ночі відповідно до рішення про примусове повернення іноземців в країну походження після проходження прикордонного контролю вони вибули в напрямку державного кордону із РФ поїздом "Львів-Москва", однак не бажаючи повертатися до Росії, громадяни вирішили, не доїжджаючи до українсько-російського державного кордону, вистрибнути з поїзда", - йдеться у повідомленні.

За даними відомства, росіян, які не могли рухатися, біля залізничної колії неподалік від містечка Середина-Буда на Сумщині виявили місцеві мешканці. Наразі вони у тяжкому стані перебувають у лікарні.

Як зазначили прикордонники, росіян затримали наприкінці квітня в Чернівецькій області, коли вони намагалися незаконно дістатися Румунії. Під час з'ясування осіб затриманих правоохоронці встановили, що вони до того ж у минулому були судимими.

Після притягнення росіян до адмінвідповідальності та накладення штрафів, було вирішено примусово повернути чоловіків до РФ, організувавши супровід порушників до пункту контролю "Хутір-Михайлівський".

Нагадаємо, раніше прикордонники затримали росіянина, який намагався потрапити до України із пістолетом та набоями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація