Постраждала від депутата пенсіонерка боїться виходити на вулицю і просить покарання для кривдників

Постраждала від депутата пенсіонерка боїться виходити на вулицю і просить покарання для кривдників

Мер Дніпра взяв під особистий контроль стан здоров'я жінки

У Дніпрі депутат районної ради разом із сестрою познущався з літньої жінки, яка зробила їм зауваження за неправильне паркування на подвір'ї, йдеться в ТСН.16.45.

Жінку штовхнули, вона впала на землю, а потім молодики на її очах знищили харчі, які пенсіонерка везла додому у візочку. Проте депутат заявив: літня жінка сама на них напала.

На відео, відзняте сусідами літня жінка лежить на землі і не може підвестися. Молодиця поруч знищує її харчі. Йорурти та мінеральну воду виливає , топче картоплю та кидає на асфальт ковбасу.

"Настільки це було принизливо. Тим паче, що жодного грубого слова не сказала", - розповідає потерпіла Лариса Рябуха.

У той день шістдесятирічна жінка пішла в магазин по продукти. У неї через хворобу не рухається ліва рука, тож взяла із собою візочок. Коли поверталася додому із закупами, раптом побачила: легковик заблокував шлях. Тойота стояла посеред дороги.

"Кажу їй: Дівчино, переженіть машину, ви перегородили дорого, вона: де хочу там і стою, йди собі. Я ще раз постукала: "Дівчино, приберіть машину, ви неправильно припаркувались". Вона вискочила з машини: "Ти мені "бомжиха", будеш розповідати, де мені стояти, ах ти ж п'янь смердюча", - переповідає жінка.

Пані Лариса каже молодиця лише розмахувала руками . Аж раптом з‘явився чоловік. Від його удару пенсіонерка і впала на землю. Дівчина ж почала глузувати.

Нападники – депутат Соборної районної ради Дніпра Олександр Заманський та його сестра Лариса. Розмовляти з ТСН він не захотів.

На своїй сторінці у соцмережі він написав: пенсіонерка була п'яна, пошкодила машину, тож так її покарали. Та поліція іншої думки. 

"Це хуліганство вчинене групою осіб. За даного правопорушення їм загрожує покарання аж до позбавлення волі до чотирьох років", - каже речниця поліції.

Між тим, Лариса Рябуха каже: жодних грошей від нападників їй не треба. Вимагає лише покарати кривдників. А поки боїться виходити надвір.

Депутат від "Опоблоку" із Дніпра відкидає звинувачення у нападі на пенсіонерку

Депутат від "Опоблоку" із Дніпра відкидає звинувачення у нападі на пенсіонерку

Тим часом, міський голова Дніпра Борис Філатов взяв під особистий контроль стан здоров'я жінки. Сьогодні за дорученням мера постраждалу пенсіонерку Ларису Рябуху оглянули лікарі.

"Емоційний стан жінки – надзвичайно напружений. Суттєво підвищений тиск. Для більш детального обстеження завтра будуть зроблені необхідні аналізи. Сьогодні не вдалося, бо процедура виконується натщесерце. У разі необхідності проводитиметься додаткове медичне обстеження. 24 години на добу потерпіла перебуватиме під нашим контролем", – повідомив виконувач обов'язків директора департаменту охорони здоров'я населення міськради Андрій Бабський.

Крім того, медики спростували чутки про те, що пенсіонерка вживає алкоголь, які поширюють користувачі соцмереж. Жінка хворіє на цукровий діабет та гіпертонію, тому спиртного не вживає взагалі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація