Детектив зі зниклою породіллю: медики, поліція та подруги заперечують вагітність

Детектив зі зниклою породіллю: медики, поліція та подруги заперечують вагітність

Детектив зі зниклою породіллю: медики, поліція та подруги заперечують вагітність

І без того загадкова історія обростає новими подробицями.

Новий розділ майже детективної історії про Дарину Лаговську, донедавна начебто вагітну двійнею. Тепер 19-річну житомирянку підозрюють в обмані, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"На даний час і протягом місяця на стаціонарному лікуванні така хвора не перебувала", - каже заступник головного лікаря житомирської лікарні № 2 Ігор Кухарук. Медики припускають, що дівчина взагалі не була при надії. Інакше без допомоги лікарів, хоча б на певний час, не змогла би обійтися.

Що 19-річна дівчина не була вагітна, говорять не лише медики, а й правоохоронці та навіть знайомі Дарини. "В ході перевірки фактичних відомостей, які б свідчили про те, що дівчина була вагітна, не отримано. Такі свідчення не могли надати ні рідні, ні у ході запитів, які були надіслані до медичних закладів. Ця інформація не знайшла свого підтвердження", - пояснила керівник відділу комунікації ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко. "От скільки ми дружили – голого живота ніхто не бачив. Вона типу постійно в бандажі ходила", - каже одна з подруг.

Дарину Лаговську, донедавна начебто вагітну двійнею, тепер підозрюють в обмані

Дарину Лаговську, донедавна начебто вагітну двійнею, тепер підозрюють в обмані

Вона знає, хто хлопець дівчини. "Простий хлопець із гарної сім'ї, не мажор якийсь. Він зараз, як мені відомо, взагалі про цю тему говорити не хоче, і друзі при ньому не говорять. Він же її і з батьками познайомив, і хотів уже плюнути на те, що він її не кохає, та жити з нею заради дітей. Ліжечка навіть купили", - каже подруга.

Друзі припускають, що аферу запланували задля примусу цивільного чоловіка 19-річної житомирянки до офіційного шлюбу. У поліції кажуть Дарину Лаговську допитають, але відповідальність за надуману вагітність вона не понесе. Хіба що її хлопець, якого вона намагалася затягнути під вінець, подасть заяву про шахрайство. Інший варіант покарання за брехню, окрім людського осуду – якщо прокуратура вирішить, що вигаданою вагітністю намагали приховати якийсь злочин. "Якщо публічно з екрану телевізора буде висловлена інформація з підозрою про те, що можливе вбивство двох дітей, прокуратура мусить реагувати і перевірити цю інформацію", - пояснила юрист Анна Маляр.

Як повідомлялося, наприкінці липня загадково зникла з Житомира дівчина раптово повернулася додому вже без вагітності двійнею. Слідчих до неї не впустили через важкий психологічний стан. Буквально наступного дня Дарина знову зникла. Вона пішла з дому на світанку в нічній сорочці та капцях. За словами джерел ТСН, друга втеча Дарини була пов'язана з тим, що їй мали зробити УЗД, і дослідження виявило б, що дівчина не народжувала.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Здоров'я вагітної
Наступна публікація