Дезертир розстріляв військових через зрадливу дружину – прокурор АТО

Дезертир розстріляв військових через зрадливу дружину – прокурор АТО

Дезертир розстріляв військових через зрадливу дружину – прокурор АТО

Фото: Facebook/Микола Колесник

За словами Кулика, убивця пояснив свій вчинок станом афекту.

Затриманий дезертир-убивця, який розстріляв українських військових, убивши двох, пояснив свій вчинок станом афекту через зраду дружини.

Про це заявив прокурор сил АТО Костянтин Кулик, пише "Громадське радіо".

"Останній пояснив, що на нього періодично находило затьмарення після спілкування з дружиною, того дня вона дала трубку своєму коханцю, і після спілкування в нього знову почався припадок, під час якого він вчинив злочин", - розповів прокурор АТО.

За словами Кулика, військовий пішов у ліс, хотів застрелитися, однак йому не вистачило на це сил.

Окремо прокурор зазначив, що дезертир-убивця був затриманий в селі Артемове Луганської області поблизу місця вчинення злочину.

Своєю чергою прокурор Луганського гарнізону Роман Мрочко запевнив, що зброю, з якої військовий розстріляв товаришів по службі, також знайшли.

Нагадаємо, 12 вересня штаб АТО повідомив, що диверсійно-розвідувальна група бойовиків атакувала позиції українських військових в районі Станиці Луганської на Луганщині. В результаті нападу загинули двоє військовослужбовців ЗСУ, п'ятеро отримали поранення, один зник без вісті.

Пізніше стало відомо, що вогонь відкрив озброєний дезертир, який після події міг зникнути на окупованій території. Військова контррозвідка припускає, що він міг бути пов'язаний з бойовиками.

Повʼязані теми:

Наступна публікація