Діти самотужки затримали небезпечного злочинця під Києвом

Діти самотужки затримали небезпечного злочинця під Києвом

Фото: pixabay.com

24-річному підозрюваному загрожує до семи років позбавлення волі.

У Березані на Київщині діти затримали в'язня-втікача, який перебував у розшуку.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області.

Відомо, що діти розпочали стежити за незнайомцем, який зранку 15 вересня з'явився на їхньому подвір'ї та поводився підозріло. Коли діти побачили, що чоловік вийшов із продуктового магазину, зачинив його на замок і з пакетами попрямував у бік лісу, то одразу покликали на допомогу старших хлопців, які зі скакалкою та ременями наздогнали, самостійно затримали та утримували зловмисника до приїзду поліції.

Поліцейські встановили, що затриманим є 24-річний в'язень-втікач, житель Дніпропетровської області.

Під час слідчо-оперативних дій поліцейські встановили, що затриманий, погрожуючи ножем продавцю та заклеївши їй рота і зв'язавши ноги й руки стрічкою, пограбував магазин і намагався втекти. Правоохоронці вилучили у зловмисника всі речові докази скоєння злочину. 

Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

На початку вересня правоохоронці затримали чотирьох причетних до захоплення одного з агропромислових підприємств, розташованого у селищі Крюківщина на Київщині. Молодики міцної статури намагалися захопити підприємство, однак отримали опір від співробітників приватної охоронної структури. Як результат, виникла стрілянина, під час якої одна людина загинула, ще одна – отримала поранення.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація