Дивіться онлайн-трансляцію виступу у Києві легендарного мотиваційного оратора Ніка Вуйчича

Дивіться онлайн-трансляцію виступу у Києві легендарного мотиваційного оратора Ніка Вуйчича

Нік Вуйчич / Фото: УНІАН

Початок події – о 18:30. 

У неділю, 25 вересня, у Палаці спорту в Києві відбудеться виступ легендарного мотиваційного оратора Ніка Вуйчича з соціальною програмою "З Богом можливо все!".

ТСН.ua транслюватиме цю подію наживо. Початок – о 18:30. Виступ Вуйчича триватиме до 21:00.

Цього разу я поділюся з вами повною історією життя, в якій я розповім про мою віру, і яким чином я став успішним", - сказав Нік у своєму офіційному відеозверненні до українців. Організатори приїзду - комунікаційне агентство "Ключевые стратегии", впевнені: "Приїзд Ніка в Україну підбадьорить розчарованих, зневірених, соціально не захищених людей, які мають певні обмеження. Квитки дуже доступні - всього 50 гривень, щоб кожен бажаючий зміг на власні очі побачити людину-легенду". Крім цього, організатори виділяють більше трьох тисяч пільгових квитків для людей з інвалідністю, дітей-сиріт і ветеранів АТО.

Нагадаємо, Нік Вуйчич з'явився на світ без кінцівок, але це не стало для нього перешкодою. Він спритно оперує клавіатурою комп'ютера, грає у футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашутом. Всі вважають його унікальною і сильною особистістю, своїм прикладом мужності він надихає людей у всьому світі. За його сторінкою у Facebook стежать понад 8 мільйонів людей. 

Коли в 2012 році Нік одружився, весь світ обговорював цю подію, а народження здорових дітей шокувало громадськість. Нік Вуйчич подолав депресію і думки про самогубство, тепер він виступає з трибун парламентів з серйозними посланнями, зустрічається з людьми з інвалідністю, із президентами різних країн. При цьому Нік любить жартувати, залишається простою і відкритою людиною, яка повірила, що все можливо, якщо просто вірити.

Партнер візиту Ніка Вуйчича в Україну – соціальний мультимедійний проект "Переможці", організований ТСН та журналом VIVA!

Повʼязані теми:

Наступна публікація