Для Чорновол під Верховну Раду викликали санітарів

Для Чорновол під Верховну Раду викликали санітарів

Жінці викликали лікарів / Фото: УНІАН

Обурена нардеп залізла до чужого авто.

У четвер, 18 лютого, під Верховною Радою України відбувся конфлікт між народним депутатом від партії "Народний фронт" Тетяною Чорновол та громадськими активістами.

У Мережі з'явилися відео із фіксацією доволі бурхливого скандалу, який розгорівся через автівку активістів, які виступають проти дій однопартійця Чорновол  - Сергія Пашинського.

Повідомляють, що певний час навколо будівлі ВР їздить авто із гучномовцями, через які можна почути серйозні звинувачення на адресу Пашинського.

Саме у цю автівку й залізла Чорновол, заявивши, що таким чином перешкоджає "поширенню брехні". На відеозаписі можна почути, як водій пояснює поліцейським, що жінка потрапила до автомобілю через вікно.

На прохання правоохоронців вийти із чужого авто Чорновол не лише категорично відмовила, але й почала телефонувати "керівнику" поліцейських. У розмові жінка заявляла, що її викрали.

Більше того, коли водій автівки пригрозив, що напише заяву на ім'я депутатки, адже вона увірвалася до чужої власності, Чорновіл нагадала, що недоторкана.

Після довготривалих умовлянь та доволі гучної суперечки з людьми,які її оточували, для народної обраниці викликали лікарів.

За словами автомайданівця та журналіста Андрія Дзиндзі, який підтримував у момент конфлікту Чорновол та фіксував усе на свою камеру, жінці викликали не "швидку", а санітарів із психлікарні.

"Та це не "швидка", це з божевільні, - заявив Дзиндзя.

Нагадаємо, що раніше депутата від "Народного фронту", колишню журналістку і громадського активіста Тетяну Чорновол викрили у "кнопкодавстві" у Верховній Раді. Чорновол спочатку проголосувала за себе, а потім встала і натиснула кнопку своєї колеги. Після цього нардеп повернулася на своє місце. Зауважимо, що Чорновол натискала кнопку за однопартійку Олену Ледовських під час голосування у першому читанні за законопроект про особливості оподаткування імпорту електромобілів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація