Для дітей, постраждалих від війни на Сході України, відбулося грандіозне талант-шоу Актуально

Для дітей, постраждалих від війни на Сході України, відбулося грандіозне талант-шоу

Організатори заходу хотіли допомогти дітям отримати нові позитивні емоції.

Нещодавно відбулася урочиста подія – фінал талант-шоу для дітей та молоді, сім'ї яких постраждали внаслідок військових дій на Сході України − "Війна не забере твою мрію".

Основна мета заходу – арт-терапія для постраждалих дітей на Сході України, допомогти їм отримати нові позитивні емоції, відновити віру і максимально соціалізувати до життя поза війни.

"Ми знаємо, що війна багато приносить горя, і більше всього страдають діти, і тому такі конкурси дають змогу розвивати в дітях і творчість і вони відчувають, що держава і небайдужі люди піклуються про дітей", - сказав народний депутат України Юлій Мамчур, який входив до журі конкурсу.

У талант-шоу взяло участь 19 конкурсантів, які представили публіці та журі різні творчі номери та авторські роботи в таких напрямках як вокал, хореографія, а також в оригінальних жанрах – жонглювання, акробатика і навіть дресирування голубів.

Учасники поборолися за три головних призи (від 1 до 3 тисяч гривень) і Гран-прі (5 тисяч гривень). Крім того, всім конкурсантам була підготовлена відео-візитка, в якій вони розповідали про життя до і після переїзду із зони ведення бойових дій.

"Головне життєве завдання дорослих – виростити і виховати щасливих і гідних дітей. Ви подивіться на ці щасливі обличчя. Кожен дорослий повинен розуміти, що немає чужих дітей, і підтримувати і давати шанс потрібно всім. Ці діти не винні, що за короткий час їх життя перевернулося і багатьом з них довелося швидко подорослішати. Але це не означає, що у них не повинно бути дитинства. Зараз ми, дорослі, створили атмосферу, в якій кожна дитина отримала все, щоб ці миті стали найяскравішими спогадами з дитинства" - прокоментував головний спонсор талант-шоу Михайло Булигін.

Як заявили організатори, гала-концерт став першим з цілої низки талант-шоу, які вони планують проводити надалі.

Наступна публікація