"ДНРівські" хакери зламали сайт Львівської ОДА - СБУ

"ДНРівські" хакери зламали сайт Львівської ОДА - СБУ

"ДНРівські" хакери зламали сайт Львівської ОДА - СБУ

Фото: Львівська ОДА

Притягнути хакерів до відповідальності неможливо

Служба безпеки України знайшла хакерів, які зламали сайт Львівської обласної державної адміністрації. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів начальник управління СБУ в Львівській області Віктор Андрейчук, пише "Уніан".

Як зазначив Андрейчук, кібератака на сайт була здійснена із території "ДНР". Втім наразі притягнути до відповідальності зловмисників неможливо у зв'язку з тим, що вони перебувають на непідконтрольній українській владі території.

При цьому, Андрейчук повідомив, що сайт Львовської ОДА відновив роботу, а силовики вживають заходів щодо недопущення подальшого втручання у роботу сайту.

Нагадаємо, 23 квітня, хакери зламали офіційну інтернет-сторінку Львівської облдержадміністрації та розмістили на ньому російськомовне звернення зупинити "київську хунту" та купу звинувачень проти нинішньої влади. Хакери розмістили одне і те ж звернення в кількох головних новинах. На центральній сторінці по боках – чорний фон і надпис зеленим кольором "Спрут был здесь" та зображення злого восьминога.

У зв'язку з цим, офіційний сайт Львівської обласної державної адміністрації припинив свою роботу на три дні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація