До блокування російських фур долучилися Львівщина та Волинь

Активісти зупиняють вантажівки з номерами РФ.

Безстрокова акція з блокування руху російських фур швидко поширюється Західною Україною. Після Закарпаття до акції долучилися активісти Львівщини та Волині.

Напередодні волинські активісти анонсували безстрокову акцію з блокування руху вантажного транспорту з державними номерними знаками РФ в районі села Гірники траси Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече.

За словами учасників блокади, у п'ятницю вранці вже були зупинені та розвернуті перші російські фури з вантажем. На деяких із них, кажуть активісти, почеплені георгієвські стрічки.

Тим часом, на Львівщині близько двадцяти громадських активістів вранці теж розпочали подібну акцію на відрізку міжнародної траси Київ - Чоп у селі Конюхів Стрийського району, повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції області. 

Люди зупиняють біля виїзду з Львівщини фури з номерними знаками РФ, які прямують до Закарпаття.

Вантажівки розвертаються і їдуть у зворотньому напрямку.

 

Отаке, працюємо!!!!

Опубліковано дмитрієм василенком 11 лютого 2016 р.

Тим часом, у "Правому секторі" заявили про початок безстрокової акції на Закарпатті проти російських фур, що прямують до Словаччини та Угорщини. "Сьогодні почалася безстрокова акція з блокади російських фур в Закарпатті. Кілька днів тому Польща заборонила російським вантажівкам в'їзд і пересування по своїй території. Тому фури, які везуть продукцію кремлівського окупанта в країни Європи, змінили маршрут - збільшився трафік на кордоні між Закарпаттям та Словаччиною, та Угорщиною", - повідомляють активісти в Facebook.

Повʼязані теми:

Наступна публікація