До річниці Незалежності ТСН.ua переклав пісні Океану Ельзи жестовою мовою

До річниці Незалежності ТСН.ua переклав пісні Океану Ельзи жестовою мовою

Концерт видатного гурту покажуть у прямому ефірі 1+1 сьогодні, 24 серпня.

Ніка Прохорчук / Фото: Facebook/Evgeniya Lulko
До Дня Незалежності України сайт ТСН.ua переклав жестовою мовою три пісні з концерту Океану Ельзи "Без меж", який покажуть сьогодні, 24 серпня, на телеканалі 1+1. Разом з концертом перекладені пісні будуть доступні на сайті.

"Заспівала" три хіта ОЕ - "Мить", "Коли тобі Важко", "Відчуваю" - жестовою мовою волонтер Недільної школи для людей з розладами слуху "Чути серцем" Ніка Прохорчук.

"Я можу чути і говорити, але вчу жестовуу мову, тому що хочу спілкуватися з різними людьми. Хочу чути і розуміти їх. Ці пісні для мене - спроба звернути увагу нашого суспільства до проблем людей з розладами слуху", - розповідає Ніка.

"У піснях, які ми обрали, співають про головне - кохання, життя, боротьбу. Ми хотіли дати можливість відчути всі ці емоції, вкладені Океанами, кожному нашому читачеві і сподіваємося, у нас це вийшло", - додає керівник ТСН.ua Катерина Коберник.

Нагадаємо, наприкінці липня ТСН.ua почав трансляцію основного випуску новин ТСН з сурдоперекладом. Перекладають випуски викладач жестової мови для глухих дітей київської школи-інтернату Тетяна Радченко і перекладач жестової мови в театрі жесту і міміки Людмила Руденко.

Нагадаємо, до Дня Незалежності ТСН.ua запустив проект "Голос України" - долучитися до створення звукової карти нашої країни може кожен бажаючий.

ТСН.ua є одним з лідерів онлайн-ЗМІ в Україні. Щодня сайт відвідує близько півмільйона користувачів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація