До України суне антициклон. Прогноз погоди на 22 січня

До України суне антициклон. Прогноз погоди на 22 січня

Фото: Reuters

На дорогах традиційно буде ожеледиця.

У неділю, 22 січня, в Україні істотних опадів не буде. У західних областях туман. На дорогах країни місцями ожеледиця.

Температура вночі 1-6 градусів морозу. На Сході, Чернігівщині, Сумщині, Полтавщині, в Карпатах та на Закарпатті 5-10 градусів морозу. Удень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. У східних областях 2-7 градусів морозу. Вітер північний з переходом на західний, 5-10 м/с. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

"До нас боком, боком сунеться антициклон Бригітта. А це означає, що завтра, в неділю, оцей противнуватий мокрий сніг не літатиме і мряка щоки не сіктиме. Бо опадів не буде в усій Україні. Антициклон ще зумовить нічне вихолодження, тому морозом повітря трохи підсушить. І вдень завтра буде з морозцем, лише на Заході ще залишиться відносно тепла погода. Єдиний мінус підмерзання - підступна слизота на дорогах та тротуарах", - пише у Facebook синоптик Наталія Діденко.

У Києві завтра без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний з переходом на західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5 градусів морозу, вдень близько нуля.

У Львові в неділю істотних опадів не буде. Місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця.  Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4 градуси морозу, вдень 0-2 градуси тепла.

В Одесі завтра без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3 градуси морозу, вдень 0-2 градуси тепла.

У Дніпрі 22 січня опадів не буде. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-7 градусів морозу, вдень 1-3 градуси морозу.

У Харкові в неділю без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний з переходом на західний, 7-12 м/с, удень з поривами. Температура вночі 7-9 градусів морозу, вдень 4-6 градусів морозу.

У Карпатах 22 січня без істотних опадів. Туман. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, помірний. Температура вночі 5-10 градусів морозу, вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

Прогноз погоди в Україні на 22 січня 2017 року / Фото: Укргідрометцентр

Повʼязані теми:

Наступна публікація