До України з РФ заїхала вантажівка з написом "Груз 200" - ОБСЄ

До України з РФ заїхала вантажівка з написом "Груз 200" - ОБСЄ

До України з РФ заїхала вантажівка з написом "Груз 200" - ОБСЄ

Фото: sprotyv.info

Раніше автівку помічали на в'їзді до РФ.

22 лютого з Росії до України заїхала вантажівка із написом "Груз 200".

Про це у своєму тижневому звіті повідомили міжнародні спостерігачі ОБСЄ.

"22 лютого вантажівка, зареєстрована в Україні, заїхала через прикордонний пропускний пункт з боку Російської Федерації  із написом російською "похоронний транспорт" та табличкою "Груз 200" на лобовому склі", - йдеться у звіті.

Однак, за словами спостерігачів, їм не вдалося перевірити, чи перевозили у вантажівки труни. Слід зауважити, в ОБСЄ заявили про те,  що цю вантажівку спостерігали на в'їзді у РФ 21 лютого о 5:50 ранку.

Крім того, відповідно до звіту, 22 лютого о 19:42 спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували автобус з чорними номерними знаками Міністерства надзвичайних ситуацій України та написом "рятувальна служба" у Росії, який їхав з України.

У автівці було помічено двох чоловіків у темній уніформі та зі знаками МНС та жінку, яка була вдягнута у цивільне. 

Нагадаємо, що за повідомленням української розвідки, на Донбасі під час бойових зіткнень із силами АТО в районах Красногорівки та Донецького аеропорту загинуло четверо військовослужбовців ЗС РФ, ще 7 отримали поранення. За даними військових, ці найманці діяли у складі диверсійно-розвідувальних груп. Крім того, розвіддані свідчать, що 21 лютого під час встановлення фугасу загинуло двоє саперів зі складу 7 окремої мотострілецької бригади бойовиків 2 АК, яка дислокується в окупованому Дебальцевому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація