Доба АТО: бойовики 60 разів обстріляли позиції силовиків, найгарячіше - на Луганщині

Доба АТО: бойовики 60 разів обстріляли позиції силовиків, найгарячіше - на Луганщині

За добу були поранені 6 військових / Фото: Reuters

Внаслідок боїв поранення отримали 6 українських бійців.

Упродовж минулої доби в зоні проведення АТО на Донбасі бойовики більше 60 разів порушували умови перемир'я. Внаслідок боїв поранення отримали шість українських військовослужбовців.

Про це станом на ранок четверга повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО.

За інформацією штабу, обстріл позицій військових здійснювався з артилерійських систем, мінометів, "Градів" та стрілецької зброї.

Найскладніша ситуація спостерігається на Луганщині, де бойовики обстріляли підрозділи силовиків поблизу ТЕС Щастя, а також у Станиці-Луганській, Трьохізбенці, Кримському, Вільховому.

Лунали вибухи від артилерійських та мінометних снарядів і поблизу Красногоровки, Миколаївки, Пісків, Авдіївки, артилерією був обстріляний Донецький аеропорт.

Крім того, напружена ситуація зберігається на блокпостах, опорних та спостережних пунктах поблизу Чернухіного, Вуглегірська, Попасної та Нікішиного.

 

Допис by Прес-центр АТО.

В той же час, з метою знищення вогневих точок бойовиків сили АТО виконали 47 вогневих задач. 

"Спроба бойовиків пошкодити один з комунікаційних об'єктів, що знаходиться на підконтрольній нам території, виявилась марною. Штурм диверсійно-розвідувальної групи противника відбито, втрат серед українських військових в цьому бою немає", - наголосили в прес-центрі.

В районі Маріуполя ніч минула спокійно та без обстрілів, проте найманці продовжують здійснювати повітряну розвідку із використанням безпілотників.

Раніше повідомлялося, що українські військові відбили у бойовиків стратегічну висоту поблизу Донецького аеропорту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація