Драма "Світло між двох океанів" з Фассбендером і Вікандер виходить у прокат Новини компаній

Драма "Світло між двох океанів" з Фассбендером і Вікандер виходить у прокат

В українському прокаті фільм стартує з 22 вересня.

У новій картині героям Майкл Фассбендер і Алісії Вікандер належить зробити нелегкий вибір і не втратити здатність бути щасливими.

Драма "Світло між двох океанів" (The Light Between Oceans) режисера Дерека Сіанфранса (Derek Cianfrance), відомого за фільмами "Валентинка" (Blue Valentine) і "Місце під соснами" (The Place Beyond the Pines), заснована на однойменному бестселері письменниці М .Л. Стедман (M.L.Stedman).

Дія картини розгортається після Першої світової війни. Доглядач маяка Том і його дружина Ізабель живуть на безлюдному острові і єдине, що затьмарює їх безхмарне щастя, - це те, що Ізабель не може мати дітей. Одного разу подружжя знаходять на березі човен з новонародженим немовлям і мертвим чоловіком. Пара бере дівчинку на виховання і ростить її як власну. Але через кілька років Том і Ізабель зустрічають її справжню матір і стикаються з необхідністю прийняти найскладніше рішення у житті.

Головні ролі у фільмі виконали номінанти на премію "Оскар" 2016 Майкл Фассбендер (Michael Fassbender) і Алісія Вікандер (Alicia Vikander). Саме на знімальному майданчику цієї стрічки почалися романтичні стосунки акторів. Разом з ними у фільмі знялася і Рейчел Вайс (Rachel Weisz).

В українському прокаті фільм стартує з 22 вересня.

Наступна публікація