Дружина "миколаївського самогубця" більше не вірить у його добровільну смерть

Дружина "миколаївського самогубця" більше не вірить у його добровільну смерть

Дружина "самогубця" дивом залишилася живою

Внаслідок вибуху зруйновано три поверхи багатоповерхівки.

Версію слідства про вибух газу в миколаївській десятиповерхівці ставить під сумнів дружина підозрюваного. Жінка, у квартирі якої і стався вибух газу, через адвоката запевняє, що перші покази слідчим давала в шоковому стані, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.  

Ірина  Алфімова, яку дістали з-під завалів, вже досить тривалий час у лікарні.  Попри опіки, перелами та черепно-мозкову травму, її життю загрози наразі немає, кажуть медики. Зараз борються за те, аби відновити роботу нирок пацієнтки.  

Алфімову дістали з-під завалів на другий день після вибуху у будинку. Тоді рятувальники розповіли – жінка народилась у сорочці: голова потрапила в духовку, тіло вберегла пральна машинка, яка замортизувала бетонну плиту. Винуватцем же вибуху правоохоронці і досі вважають чоловіка Ірини. Мовляв, це  він відкрив газ, бо хотів покінчити життя самогубством. 

"Жодних доказів, які б спростовували версію щодо самогубства, досудовим слідство не зібрано. Ця версія підтверджується як показами самої потерпілої, так і матеріалами провадження", - каже  Роман Забарчук, прокурор Миколаївської області. 

Утім, тепер дружина заперечує цю версію, каже її адвокат. Мовляв, під час розмови зі слідчими його підзахисна була ще в шоковому стані. Передсмертну записку підозрюваного, розповсюджену соцмережами, яку правоохоронці наводять як беззаперечний доказ самогубства, юрист теж ставить під сумнів. 

"Друзів Сергія турбує те, що вони не отримували це повідомлення, а воно було надіслано просто знайомим – стороннім особам, з якими ми в принципі особливо не спілкувалися. Дружина говорить, що ніяких причин для самогубства взагалі не було – був звичайний ранок, діти в школі, чоловік вдома. У них стояла сучасна газове обладнання – газ, плита, духовка – вони були з функцією газ-контролю", - каже  Руслан Пересунько, адвокат Ірини Амфімової. 

Сусіди підозрюваного переконують, що принаймні зовні у родини жодних проблем не було. Через кілька тижнів мають бути готові результати експертиз. Саме за ними  назвуть остаточну версію вибуху у будинку. 

Нагадаємо, вибух в одному зі спальних районів Миколаєва стався 12-го травня. Він зруйнував три поверхи в багатоповерхівці, семеро людей загинули, п'ятеро - зазнали травм.

 

Дружина "миколаївського самогубця" ставить версію щодо вибуху під сумнів

Дружина "миколаївського самогубця" ставить версію щодо вибуху під сумнів

Повʼязані теми:

Наступна публікація