Двох бійців "Правого сектора" заарештували на два місяці

Двох бійців "Правого сектора" заарештували на два місяці

"Правий сектор" подаватиме апеляцію / Фото: facebook/Володимир Линський

Суд обрав запобіжний захід для учасників конфлікту у Мукачевому.

Печерський суд Києва обрав запобіжний захід для затриманих на Закарпатті бійців "Правого сектора" - їх утримуватимуть під вартою до 11 вересня.

Бійців звинувачують за двома статтями Кримінального кодексу україни – створення злочинної організації та теракт.

Водночас "Правий сектор" заявляє, що їм не повідомили про час проведення засідання і не пустили адвокатів до затриманих. Організація збирається подавати апеляцію.

Нагадаємо, 11 липня у Мукачевому Закарпатської області пролунала стрілянина. Учасниками перестрілки поблизу спортивно-оздоровчого комплексу "Антарес", який належить народному депутату Михайлу Ланьо, стали представники "Правого сектору" і міліція. Сторони звинувачують одна одну в "кришуванні" контрабанди в регіоні.

 

Судилище над мукачівськими повстанцямиЩойно відбулося судилище над двома мукачівськими патріотами в Печерському суді К...

Posted by Правий Сектор on 15 Июль 2015 г.

За останньою інформацією, внаслідок інциденту одна людина загинула, близько десяти отримали поранення.

У неділю, 12 липня, представники "Правого сектору" вийшли з протестами до стін органів місцевої влади у низці обласних центрів. Вони вимагають відставки міністра МВС Арсена Авакова і проведення незаангажованого розслідування інциденту.

Пошук нападників, яким після перестрілки вдалось втекти в гори, продовжується досі. Озброєних молодиків бачили у кількох населених пунктах поблизу Мукачевого.

У понеділок, 13 липня, співробітники СБУ заявили про затримання двох бійців "Правого сектору". Провідник партії Дмитро Ярош також підтвердив цю інформацію. Він пояснив, що зброя потрібна задля безпеки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація