Двом учасникам стрілянини на Рівненщині оголосили підозру

Двом учасникам стрілянини на Рівненщині оголосили підозру

Фото: Reuters

Їх підозрюють у хуліганстві.

У поліції оголосили про підозру двом учасникам недільної стрілянини у Старому Селі на Рівненщині. Їм інкримінують хуліганство, йдеться у ТСН.16:45.

Це двоє приїжджих, які потрапили до лікарні. Одного вже виписали. Стан інших стабільний. Вони залишаються у лікарні під охороною.

Сьогодні ж до району направили додаткові сили поліції. Утім, навіщо посилюють охорону, якщо основна версія - побутовий конфлікт, правоохоронці не пояснюють.

"Сьогодні розміщається 20 працівників патрульної поліції, які приїхали до нас, щоб забезпечити охорону громадського порядку із Тернопільської і Волинської області. А також патрульна поліція Рівного", - повідомив начальник ГУ НП в Рівненській області Валерій Присяжнюк.

Як відомо, на вихідних троє приїжджих потрапили з вогнестрільними пораненнями до лікарні після конфлікту з місцевими селянами. Заїжджі запевняють, що старосельці почали в них стріляти раптово. Місцеві кажуть, що ті погрожували гранатою. Утім обидві сторони спростовували бурштинову версію, яка фігурувала спочатку. У поліції запевняють, що з'ясували, хто з селян стріляв. А в одного з приїжджих знайшли муляж гранати. Також перевіряють роботу співробітників Рокитнівського відділу поліції і чи справді старосільці при них били затриманих.

У поліції оголосили про підозру двом учасникам недільної стрілянини на Рівненщині

У поліції оголосили про підозру двом учасникам недільної стрілянини на Рівненщині

Повʼязані теми:

Наступна публікація