Екс-агент ФСБ Богданов заявив, що оприлюднене СБУ відео його звільнення є постановочним

Екс-агент ФСБ Богданов заявив, що оприлюднене СБУ відео його звільнення є постановочним

Фото: Департамент комунікації Нацполіції України

За словами Богданова, відео було знято під час слідчого експерименту.

Відео звільнення росіянина, екс-агента ФСБ Іллі Богданова, яке оприлюднила СБУ, не було знято безпосередньо під час спецоперації.

Про це заявив сам Богданов в інтерв'ю Depo.ua.

"Я не можу сказати про те, як і коли, тому що слідство ще триває. Але це відео знято не в момент захоплення злочинного угруповання. Це знімалося, коли проводився слідчий експеримент", - сказав росіянин.

"Але є записи телефонних переговорів, які не були оприлюднені, тобто тих, коли я був на волосок від смерті, і не було ніякої надії на кого-небудь. Одне можу сказати про цих переговорах, вони там в ГРУ абсолютно кінчені виродки", - додав Богданов.

Нагадаємо, росіянин перестав виходити на зв'язок 12 листопада. Колишній офіцер ФСБ два роки тому перейшов на бік України, а рік тому офіційно став українцем. Відслуживши в АТО, Богданов боявся за своє життя і скаржився друзям на стеження. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом зникнення Богданова за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

18 листопада Служба безпеки України спільно з Національною поліцією та Генеральною прокуратурою запобігла другій спробі викрадення і вбивства колишнього співробітника ФСБ РФ, а нині учасника АТО Іллі Богданова. Пізніше СБУ оприлюднила відео, як заявили в спецслужбі, спецоперації по звільненню Богданова.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація