Екс-капітана Генштабу засудили за розкрадання військових радіостанцій

Екс-капітана Генштабу засудили за розкрадання військових радіостанцій

Екс-капітана Генштабу засудили за розкрадання військових радіостанцій

Офіцер з певною періодичністю викрадав військове майно - радіостанції

Загальна вартість майна становить майже 100 тис. грн

Солом'янський районний суд міста Києва визнав капітана Генерального штабу Збройних Сил України винним у розкраданні військового майна, та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Про це йдеться у повідомленні військової прокуратури Центрального регіону України.

"Державним обвинувачем – прокурором військової прокуратури Центрального регіону України доведено, що вказаний офіцер з певною періодичністю викрадав військове майно - радіостанції, загальна вартість яких становить майже 100 тис. грн. Вказане майно повернуто до Збройних сил України, тобто завдані збитки відшкодовано повністю", - зазначено у повідомленні.

Однак суд, враховуючи наявність на утримані у засудженого неповнолітньої дитини та інших пом'якшуючих обставин,звільнив його від відбування основного покарання з іспитовим строком на 3 роки.

Нагадаємо, у зоні АТО під час отримання хабара затримали двох співробітників СБУ. Як з'ясувалося, під час контролю за пропускним режимом на блокпостах у місті Волноваха лейтенант та старший лейтенант СБУ вимагали гроші у чоловіка під час перетину ним лінії розмежування.

Повʼязані теми:

Наступна публікація