Екс-мера окупованого Луганська знайшли в елітних Карлових Варах

Екс-мера окупованого Луганська знайшли в елітних Карлових Варах

https://www.facebook.com/applecrysis

Кравченко гуляв із дитячим візком.

Колишнього мера окупованого Луганська від Партії Регіонів Сергія Кравченка помітили у Чехії. 

Про це повідомив блогер Сергій Іванов на сторінці у Facebook.

"Карлові Вари, 19 вересня. Мало хто знає, що чоловік з дитячим візком - це колишній мер міста Луганська Сергій Кравченко. Корупціонер, державний зрадник, апологет "русской весны", спільник Єфремова, один з організаторів сепаратистського референдуму", - повідомив він.

Іванов підкреслює, що Кравченко примушував бюджетників надавати окупантам приміщення під цей "референдум", забезпечувати явку та контролювати правильне, тобто проросійське, волевиявлення.

"Після початку гострої фази протистояння між окупантами та українськими військовими кинув довірене йому місто і втік. Арсене Аваков, пропоную орієнтувати Державну прикордонну службу на забезпечення "Краві"(Кравченку) теплого прийому під час його повернення з курорту. Юрію Луценко, це стовідсотково ваш клієнт",- зазначив блогер.

Нагадаємо, нещодавно екс-главу Держінвестпроекту Владислава Каськіва помітили у Панамі, місцевий суд арештував його на термін до 40 діб. Раніше Каськів опублікував фото разом з поліцейським в Панамі, спростувавши інформацію про своє затримання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація