Екс-нардеп Лозінський міг вільно виїхати за межі України

Екс-нардеп Лозінський міг вільно виїхати за межі України

Лозінського може вже не бути в Україні / Фото: УНІАН

За жодною з відомих українських адрес політика немає.

Журналісти ТСН спробували розшукати Віктора Лозінського, який напередодні вийшов із в'язниці. Самого екс-депутата не знайшли, натомість натрапили на велику кількість дорогої нерухомості політика, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Адвокат Лозінського твердить, що зараз захист має на меті взагалі скасувати вирок. Однак про місцезнаходження свого клієнта не говорить. "Не знаю", - відповідає Віктор Грицюк на пряме запитання.

Лозінський має житло в столиці та на Кіровоградщині. У Києві на Печерську в нього є квартира, котру заарештувала прокуратура відразу по його затриманні. Нині на ній замість номера напис "охорона". Дверей ніхто не відчиняє.

Квартиру, яку він указував на суді, як власну, вже давно продали. Про це каже його колишня сусідка.

Журналісти ТСН натрапили на велику кількість дорогої нерухомості Віктора Лозінського

Журналісти ТСН натрапили на велику кількість дорогої нерухомості Віктора Лозінського

Родичі, зокрема, дружина та доньки зареєстровані за різними адресами. Одна з них мешкає на Саперно-Cлобідській у столиці. Там в аварійному будинку Лозінським викуплений цілий поверх – шість квартир площею майже 1 тис. кв. метрів.

Але ні консьєрж, ні працівники місцевого ОСББ ні самого колишнього нардепа, ні його родичів ніколи не бачили. Кажуть, квартири здаються в оренду.

У селі Хотів під Києвом на дружина Лозінського володіє 3-поверховим будинком. Там вікна затулені шторами, ворота зачинені. Сусіди розповідають, що раніше тут і справді жили родичі скандального політика. Зараз же в хаті нікого немає. Лише зрідка хтось заходить нагодувати собак.

ТСН стає відомо, що у колонії Лозінському повернули закордонний паспорт. У прикордонній службі кажуть: якщо він вирішить перетнути кордон – підстав його затримувати немає. Це підтверджують і в прокуратурі.

Як повідомлялося, екс-нардеп вийшов на волю ввечері 6 квітня. Цьому передувало рішення суду, котре дозволило йому це зробити.

Лозінський швидко вийшов із колонії в Борисполі, де відбував покарання, сів в іномарку, яка залишила місце події. За даними з джерел ТСН, політик не залишав Києва.

Кореспондент ТСН Валерія Ковалінська

Повʼязані теми:

Наступна публікація