Екс-суддя Вищого госпсуду Татьков втік за кордон

Екс-суддя Вищого госпсуду Татьков втік за кордон

Фото: УНІАН

Татьков перебуває на лікуванні за кордоном і тому йому не встигли вручити повідомлення про підозру.

Колишній голова Вищого господарського суду України Віктор Татьков перебуває на лікуванні за кордоном і покинув країну до повідомлення про підозру.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергій Горбатюк.

"Віктор Татьков знаходиться на лікуванні за кордоном... Він покинув країну до того, як було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, тому повідомлення було відправлене за місцем його проживання", - повідомив він.

За інформацією агентства, Татьков вказав в електронній декларації за 2015 рік 150 тис. євро, 80 тис. доларів і 300 тис. грн готівкою, а також 2 852 доларів у "Промінвестбанку".

Згідно з електронною декларацією екс-судді, Татьков торік отримав 294 433 грн зарплати.

Татьков від червня 2014 року і до липня 2015 року орендував два автомобіля Mercedes-Benz S 550 вартістю 500 тис. грн. У е-декларації вказано, що він орендує від грудня 2014 року дві квартири в Києві площею 135,5 кв. м і 55,6 кв. м.

Йому також належить будинок площею 54,1 кв. м і земельна ділянка на 2500 кв. м в селі Новогнатівка Волноваського району Донецької області.

Чому люстрація не зачепила улюбленого суддю донецької мафії Татькова

Чому люстрація не зачепила улюбленого суддю донецької мафії Татькова

Нагадаємо, 29 вересня, на позачерговому засіданні Верховної Ради нардепи протягом понад чотирьох годин розглядали питання щодо звільнення 33 суддів і після довгих потуг таки спромоглися позбавити крісла 29 служителів Феміди. Серед звільнених був й Віктор Татьков.

Раніше повідомлялось, що Генеральна прокуратура повідомила про підозру колишньому очільнику Вищого господарського суду України Артуру Ємельянову та його заступнику Віктору Татькову. Слідство має докази того, що ці особи в 2011- 2014 роках фактично підпорядкували собі систему ухвалення судових рішень. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація