Експерти оглянули машину Шеремета на приватній СТО в гаражі

Експерти оглянули машину Шеремета на приватній СТО в гаражі

Фото: Twitter/Artem Shevchenko

Працівники сервісу самі здивувалися візитові правоохоронців.

Експертизу автомобіля, в якому напередодні підірвали журналіста Павла Шеремета, слідчі провели на приватній київській СТО, розташованій у звичайнісінькому гаражі. За словами очевидців, машину привезли на евакуаторі, а оглядали її експерти три-чотири години, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Працівники станції нічого не коментують. Побачивши камеру, вони закрили ворота. А охоронці кажуть – самі дивуються, чому слідчі обрали для експертизи саме їхній кооператив. У поліції пояснюють, що це найближча до Шевченківського райвідділу станція, де є підйомник. Після огляду авто Шеремета перевезли на офіційний майданчик відділка.

Слідчі розглядають шість версій убивства журналіста Павла Шеремета

Слідчі розглядають шість версій убивства журналіста Павла Шеремета

Речник МВС Артем Шевченко у соцмережі виклав світлини експертизи і написав: слідчі шукали речові докази в автомобілі журналіста в очікуванні приїзду експертів американського ФБР. Коментувати хід розслідування на камеру правоохоронці відмовляються. Відомо лише, що у слідчих є вже шість версій вбивства.

Білоруського журналіста Павла Шеремета, який останні п'ять років жив і працював у Києві, вбили вчора вранці, коли він їхав на роботу. Його автомобіль підірвався у центрі столиці. За висновками експертів, вибухівку закріпили під водійським сидінням без зламу машини. Шеремету було 44 роки. Його поховають у суботу в рідному Мінську, а до того попрощаються у Києві – завтра в Українському домі.

Шеремет

Повʼязані теми:

Наступна публікація