Енергоміст не врятував: у Севастополі нові проблеми з електрикою

Енергоміст не врятував: у Севастополі нові проблеми з електрикою

Фото: Getty Images

Блек-аут в Криму: Севастополь знову переживає перебої з електрикою.

У Севастополі з сьогоднішнього дня відновили відключення електропостачання. Зазначається, що на проспекті Острякова поблизу офісів та магазинів знову працюють електрогенератори, а банкомати припинили роботу. Про це пише "Крим. Реалії".

При цьому зазначається, що світло вимикають на окремих вулицях міста. На думку мешканців Севастополя, проблеми з електропостачанням пов'язані з похолоданням.

Однак, "влада" Севастополя цього тижня, попереджаючи про відновлення перебоїв із електропостачанням, аргументувала це "ремонтними роботами та обмеженням перетікання електроенергії в перетин "ОЕС Півдня – Крим".

Раніше, "генпрокурор" Криму Наталія Поклонська заявила, що півострів зазнав 2 млрд рублів збитків через енергоблокаду. "Няш-мяш" також повідомила, що звинувачення за статтею КК РФ "диверсія" заочно вже висунуто одному з організаторів енергоблокади - бізнесменові Ленуру Ислямову, який зараз живе в Україні.

Окрім того, сьогодні на півострові припинила роботу Керченська переправа. Згідно з повідомленням окупаційної адміністрації півострова, причиною стали погодні умови.

Автомобілістів закликали утриматися від поїздок на Керченську поромну переправу до нормалізації погоди.

Повʼязані теми:

Наступна публікація