Фанатка Путіна і Новоросії. Що постить у Мережі "кицька"-редактор держканалу у Миколаєві

Сторінка Пономарьової рясніє постами про підтримку анексії Криму. 

Співробітниця державної ТРК "Миколаїв"  - редактор відділу інформації філії Національної телекомпанії України Олена Пономарьова - на своїй сторінці у соціальній мережі відкрито підтримує агресивну політику РФ та анексію Криму.

42-річна журналістка у "ВКонтакте" підписана на групи "Антимайдан", "Зведення ополчення Новоросії" та "Південний фронт. Миколаїв". В останній, зокрема, на стартовій сторінці невідомий показує середній палець біля фото із українською льотчицею та нардепом Надією Савченко.

Фото зі сторінки Пономарьової у "ВКонтакте" / Фото: vk.com/Елена Пономарева

У статусі Пономарьової написано "Росіяни завжди приходять за своїм". Також вона репостить повідомлення із підтримкою російських "зелених чоловічків" і ставить "лайки" зображенням із гаслами щодо схвалення агресивної політики глави РФ Володимира Путіна.

У Пономарьової є фото із відпочинку в окупованому Криму вже після його анексії та світлини у костюмі кішечки.

Начальник управління інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Миколаївської ОДА Станіслав Мартиросов у коментарі для ТСН.ua заявив, що оцінку постам Пономарьової мають надавати правоохоронні органи.

"Якщо інформація, яка про неї поширюється, є правдою, а не фейком, то із юридичної точки зору оцінку повинні надавати правоохоронні органи. Чи є там склад злочину, чи немає. Якщо є, то оцінку має давати суд. А з моральної точки зору, якщо інформація, яка про неї поширюється, є правдою, то людина, яка працює на державному телебаченні з українофобськими поглядами, ну, напевно, не має морального права працювати там", - заявив він.

Мартиросов додав, що має інформацію про можливе звільнення скандальної редакторки.  

"Наскільки мені відомо, керівництво миколаївської філії поширило інформацію, що Пономарьова написала заяву про звільнення ще минулого тижня. Через якісь юридичні або інші формальності її буде звільнено наступного тижня. Я невпевнений, що з приводу цієї ситуації", - пояснив він.

Натомість у керівництві ТРК заявили, що вже знають про проросійські пости на сторінці редактора. 

Нагадаємо, напередодні, 14 березня, голова Національної поліції Хатія Деканоідзе підписала рапорт про відставку Антона Шевцова. Виконувачем обов'язків начальника поліції області призначено Юрія Педоса, який до цього обіймав посаду першого заступника Шевцова. У поліції зазначили, що в грудні минулого року Педос пройшов атестацію в ряди Нацполіції.

Крім того, ТСН.ua знайшов у соціальній мережі сторінку дружини головного поліціянта Вінниччини. На ній жінка підтримувала агресію РФ проти України, виступала за зміну конституційного ладу в Україні і не приховувала своїх проросійських поглядів. Після широкого резонансу сторінка була закрита для сторонніх осіб. 

Своєю чергою, Шевцов відкинув всі звинувачення в сепаратизмі. Усі повідомлення у ЗМІ він назвав спробою дискредитації.

Також ТСН.ua знайшов сюжет, на якому Шевцов взяв участь у військовому параді в окупованому Севастополі у травні 2014 року.

15 березня Шевцов заявив, що сам покинув своє крісло. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація