Фірташ збирається продати долю у бізнес-центрі, де прописана його група компаній - журналіст

Фірташ збирається продати долю у бізнес-центрі, де прописана його група компаній - журналіст

Дмитро Фірташ / Фото: Getty Images

Також у цій будівлі знаходяться офіси членів "Опозиційного блоку" Льовочкіна та Колеснікова.

Український олігарх Дмитро Фірташ збирається продати свою долю у бізнес-центрі "Парус", запевняє журналіст "Нового времени" Христина Бердинських, яка поспілкувалась з представником групи компаній Фірташа на Ялтинській європейській стратегії.

"Я писала раніше, що офшор Фірташа вийшов з компанії, яка володіла половиною "Парусу". Запитала про продаж у Бориса Краснянського з DF Group. Він відповів, що не хотів би щось говорити до завершення, але цей варіант (продажу) розглядається. Хто покупець, говорити відмовився", - повідомляє Бердинських з щорічної Ялтинської зустрічі у Києві.

Фірташ придбав долю у елітному бізнес-центрі у 2007 році. Сума угоди, за оцінками фахівців, складала 500-600 мільйонів доларів, а олігарх оволодів 55% акцій компаній. У цій будівлі офіційно прописаний головний офіс DF Group. До цієї будівлі були переведені офіси багатьох активів Фірташа. Крім того, у бізнес-центрі розташовані офіси депутата "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна та члена політради "опозиціонерів" Бориса Колеснікова. За повідомленнями ЗМІ, у "Парусі" відбуваються таємні з'їзди "Опоблоку".

Повʼязані теми:

Наступна публікація