Геращенко пообіцяв, що українського руфера Мустанга Росії не віддадуть

Геращенко пообіцяв, що українського руфера Мустанга Росії не віддадуть

Мустанга не віддадуть Росії, яка вже оголосила його в розшук.

Радник міністра заспокоїв фантів руфера і наголосив, що Росії його не віддадуть.

Україна не видаватиме Росії руфера Мустанга (Павла Ушовця), якого Москва оголосила в міждержавний розшук. Про це повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.

За його словами, російські ЗМІ рано "оголосили" Мустанга в міжнародний розшук по лінії Інтерполу, пише Геращенко у своєму Фейсбуці.

"Мустанг оголошений ними поки що не в міжнародний розшук по лінії Interpol, а в міждержавний - тільки в рамках СНД", - пояснив Геращенко.

"Самого Павла Ушовця і всіх його шанувальників хочу заспокоїти - ми нашого Мустанга Росії не віддамо!", - додав радник міністра, посилаючись на статтю 25 Конституції, яка забороняє видавати громадян України іншим державам для суду.

 
Post by Anton Gerashchenko.

"Ми повинні були б видати Росії Павла, якби він не був громадянином України, і то в разі, якби наш український суд, перевіривши документи з Росії, вважав за потрібне це зробити", - написав Геращенко.

Український руфер, відомий під псевдонімом Mustang Wanted, який до Дня Незалежності заліз на висотку у Москві, перефарбував на її шпилі радянську зірку в синьо-жовті кольори і вивісив там потім український прапор, став справжнім героєм.

Повʼязані теми:

Наступна публікація