Гігантські в'язані речі українського дизайнера вразили користувачів Kickstarter

Киянці вдалося замість потрібних $ 20 000 зібрати понад $ 170 000.    

Українська дизайн-студія Ohhio, яка створює величезні в'язані речі, увійшла до річного звіту найкращих креативних проектів від Behance. Також гігантські шарфи і ковдри оцінили і в краудфандингу: на платформі Kickstarter їм вдалося замість потрібних $ 20,000 зібрати понад $ 170 000.

 

Майже 500 людей вирішили підтримати проект і внесли від $ 85 за шарф і до $ 993 за сімейний набір із трьох ковдр.

Учора Behance оприлюднили свої щорічне дослідження, згідно з ним у 2015 році кількість нових українських користувачів Behance збільшилася на 23%, що більше, ніж у будь-якої іншої країни.

Серед найкращих світових проектів у звіті фігурує вже згадана українська дизайн-студія Оhhio, яка займається створенням в'язаних речей ручної роботи для дому. Вони досить колоритні, адже один стібок в'язки дорівнює близько 8 сантиметрам.

Рік тому дизайнер Анна Мариненко почала експериментувати з м'якою мериносовою вовною, започаткувавши таким чином свій цікавий проект.

Раніше повідомлялося, що українці створили унікальні 3D-пазли і запустили проект на Kickstarter

Український проект UGears, що випускає дерев'яні 3D-пазли для складання механічних іграшок, вийшов на платформу колективного фінансування Kickstarter і всього за два дні зібрав 40 тисяч доларів із запланованих 20. Усі компоненти конструкторів Ukrainian Gears можна поєднати один із одним без застосування клею чи інших штучних кріплень

Повʼязані теми:

Наступна публікація