Глава "Укрзалізниці" Балчун заявив про нездужання та "атаки" на нього

Глава "Укрзалізниці" Балчун заявив про нездужання та "атаки" на нього

Фото: УНІАН

Очільник української залізниці лікується вдома.

Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун повідомив про те, що вимушено перебуває на лікарняному та лікується вдома від отруєння. Про те, чим саме отруївся, Балчун не знає. Через нездужання польському фахівцю довелось скасувати багато зустрічей та переробити робочий графік.

"Час для атаки для мене обрано вдало. Не дуже хотілося поширюватися, але вже ось майже тиждень, як я нездужаю. Минулої п'ятниці на робочому місці в Укрзалізниці мені стало зле. Прибули лікарі відомчої лікарні, вислухали, обстежили: УЗД таке інше. Не будуватиму конспірологічних версій: може, справді - звичайне харчове отруєння, стрес, перевантаження. Спроба швидко повернутися до роботи успіхом не увінчалася. Переглянуто робочий графік, скасовано зарубіжні і місцеві поїздки. Проходжу вдома курс лікування", - написав Балчун у Facebook.

Водночас глава "Укрзалізниці" поскаржився, що поки він хворіє, проти нього проводиться активна кампанія у пресі. Його обвинувачують у неефективному керівництві, невмінні використовувати бюджет тощо. Балчун у офіційній заяві на сайті УЗ повідомив, що мав подібні проблеми й у Польщі – стикався з спротивом колишніх керівників.

"У Польщі, коли ми починали реформування PKP CARGO, ситуація була подібна. Всі, хто втрачав контроль і вплив, бігали до міністра з гаслами: що цей Балчун витворяє. Міністр прийняв мою сторону, а потім ми провели найбільш успішне реформування залізниці в Європі", - повідомив Балчун.

Зазначимо, що український міністр інфраструктури Володимир Омелян очікував від Балчуна більш швидкої адаптації до роботи в Україні та більш рішучих дій на посаді. Про це міністр розповідав у інтерв'ю ТСН місяць тому.

Залізничний детектив: грандіозне святкування, розкрадання та небезпека на "Укрзалізниці"

Залізничний детектив: грандіозне святкування, розкрадання та небезпека на "Укрзалізниці"

Повʼязані теми:

Наступна публікація