"Гоблін" Аксьонов розповів, хто побудує ігрову зону в окупованому Криму

"Гоблін" Аксьонов розповів, хто побудує ігрову зону в окупованому Криму

Сергій Аксьонов / Фото: УНІАН

Він також зазначив, що на 90% визначено місце кримського "Лас-Вегаса".  

Так званий "глава республіки Крим Сергій Аксьонов заявив, що російський інвестор побудує гральну зону на півострові.

Про це повідомляє РИА Новости.

Як зазначає російське агентство, гральний бізнес в РФ з 1 липня 2009 року заборонений скрізь, окрім чотирьох спеціальних зон: поблизу Владивостока, на Алтаї, під Калінінградом і на азовсько-чорноморському узбережжі Кавказу. Пізніше президент РФ Володимир Путін підписав закон про створення гральних зон в Сочі і Криму.

"Охочі інвестувати є, але не можу їх назвати із санкційних причин, тому що у людей є бізнес за кордоном. Але в цьому випадку це люди, які є представниками грального бізнесу не тільки в нашій країні, але і за кордоном. Російський інвестор, ми сьогодні працюємо тільки з тими інвесторами, які перебувають в російському юридичному полі", — сказав Аксьонов.

За його словами, більш детальну інформацію можна буде дізнатися з вуст самого інвестора, який публічно представить проект на громадських слуханнях.

"Інвестор якраз формує пропозиції проектні вже з точки зору площі, структури, де повинна бути безпосередньо гральна зона", — заявив Аксьонов, додавши, що на сьогодні попередньо розглядається ділянка в ялтинському регіоні.

"По суті, на 90% визначено місце, ми зараз формуємо порядок денний", — додав він.

Раніше жителі південного кримського селища Гаспра проголосували за вилучення ділянки розміром майже 17 га, розташованої біля Ластівчиного гнізда, з меж населеного пункту для створення на його території гральної зони. На цій ділянці розташований колишній санаторій "Перлина", який належить Державній фіскальній службі України.

Раніше вже повідомлялося плани Росії створити в анексованому Криму гральну зону з різноманітними казино, готелями та іншими розважальними закладами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація