Голова медіа-профспілки про скандал на "Інтері": наступним кроком має стати запрошення на канал Дмитра Кисельова

Голова медіа-профспілки про скандал на "Інтері": наступним кроком має стати запрошення на канал Дмитра Кисельова

За його словами, уе вже другий випадок, коли стає відомо, що телеканал "Інтер" бере на роботу російських "головорізів"

Сьогодні, 23 лютого, голова Незалежної медіа-профспілки України Юрій Луканов припустив, що наступним кроком телеканалу "Інтер" після скандалу із шеф-редактором має стати прийняття на роботу Дмитра Кисельова.

"Наступним кроком "Інтера" має бути запрошення на роботу Дмітрія Кисельова. Тоді розіп'яті хлопчики з'являться не тільки на російських, але і на наших телеканалах", - прокоментував він скандальне висловлювання у прямому ефірі шеф-редактора Марії Столярової.



"Це вже другий випадок, коли стає відомо, що телеканал "Інтер" бере на роботу російських "головорізів" від журналістики. Першим був Леонід Муравйов, який викривав "звірства київської хунти". Після шуму, який піднявся щодо його появи на телеканалі, його мусили звільнити. Тепер ось Марія Столярова засвітилася. Виявилося, що вона не тільки Небесну сотню помиями поливає, але ще й освідчувалася в симпатіях до Беркуту і сепаратистських підрозділів бойовиків. Якщо раптом в  ефірі цього телеканалу прозвучить "Путін пріді!", то я не здивуюся", - наголосив Луканов.



"Думаю, що нашим ЗМІ варто було б ретельніше ставитися до добору кадрів, а тим більше, коли ці кадри з країни-агресора. За свідченням деяких юристів,  дуже часто  іноземних журналістів беруть на роботу з порушенням українського законодавства, яке передбачає працевлаштування іноземців лише тоді, коли нема відповідних українських фахівців", - підсумував голова НМПУ.

Нагадаємо, що шеф-редактор телеканалу "Інтер" і громадянка Росії Марія Столярова в прямому ефірі жорстоко образила Небесну Сотню. Під час прямого ефіру з Майдану Незалежності журналіст телеканалу спілкувалася з родичами загиблих в лютому 2014 року активістів. Голос за кадром, який належить Столяровій, перервав трансляцію зі словами "Нумо, давайте закінчуйте цю х*йню". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація