Перевибори в Раду вигідні двом партіям — Палиця

Перевибори в Раду вигідні двом партіям — Палиця

Фото: УНІАН

Голова Волинської облради пояснив, чим небезпечні парламентські перевибори.

Перевибори до Верховної Ради України нашкодять країні.

Таку думку під час з'їзду партії УКРОП висловив голова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

За його словами, у проведенні дострокових парламентських виборів насамперед зацікавлені партії "Батьківщина" і "Опозиційний блок" через зростання рейтингів.

Палиця не виключає, що після можливого проведення перевиборів українці побачать "конституційну змову 2008 року, коли "Батьківщина" і "Опоблок" підписали повний розподіл країни на двох".

"Я переконаний, що дострокові вибори плюсів країні не додають. Я думаю, що нам потрібно продумати інші юридичні законні механізми або відкликання депутатів, про що багато говорять. Сьогодні, коли 95% населення негативно ставляться до Верховної Ради, означає, що щось потрібно змінювати. А так ми втомимось із вами вибори проводити", — додав голова облради.

Нагадаємо, згідно з останніми даними соціологічної групи "Рейтинг", найбільшу підтримку серед українців наразі мають дві партії: "Батьківщина" (18,3%) та "Опозиціний блок" (12,6%).

Якби парламентські вибори в Україні відбувалися найближчим часом, то до Верховної Ради пройшли б також "Самопоміч" (11,0%), Радикальна партія (11,0%), Блок Петра Порошенка "Солідарність" (9,1%) та "Свобода" (5,6%).  

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація