Головний поліцейський Дніпра розповів, чому Пугачов відкрив вогонь по патрульних

Головний поліцейський Дніпра розповів, чому Пугачов відкрив вогонь по патрульних

Головний поліцейський Дніпра розповів, чому Пугачов відкрив вогонь по патрульних

Фото: Національна поліція України

Злочинець боявся, що його знайдуть у поліцейській базі. 

Олександр Пугачов, який вбив двох патрульних у Дніпрі, боявся, що правоохоронці побачать у поліцейській базі, що він перебуває в розшуку.

Про це повідомив начальник патрульної поліції Дніпра Володимир Богоніс в ефірі "5 каналу".

"Патрульний сів у автомобіль для оформлення постанови щодо порушення правил дорожнього руху, вбив у планшет його данні, щоб перевірити по базі. Він побачив, що патрульний це робить, оскільки він знаходився у розшуку по ст. 146 КК України, він підійшов до нього, наставив на нього пістолет і попросив віддати документи і відкласти табельну зброю патрульного поліцейського. Патрульний відмовився відкласти табельну зброю – і злочинець його застрелив і заволодів його табельною зброєю. Також він відкрив вогонь по напарнику, по дівчині", - розповів Богоніс подробиці перестрілки.

Нагадаємо, у Дніпрі сьогодні зранку поблизу автовокзалу екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль марки "Citroen" за порушення правил дорожнього руху. Водій автівки почав чинити опір працівникам поліції, а потім здійснив декілька пострілів та зник з місця пригоди. Співробітник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і пізніше померла в лікарні.

Пізніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві дніпровського патрульного - Пугачов Олександр Андрійович, який перебував у розшуку за інші тяжкі злочини.

Все, що наразі відомо про вбивство патрульних можна дізнатися за посиланням.

Повʼязані теми:

Наступна публікація