Голову "Азову-Крим" Краснова судять під галас мітингу та з юрбою провокаторів

Суддя навіть зірвала голос, намагаючись втихомирити присутніх.

Лідера цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова та його дівчину Оксану Шелест готові взяти на поруки народні депутати. За Оксану готовий поручитись Олег Петренко, а за Станіслава – Андрій Білецький. Хоча, як каже Білецький, до полку "Азов" Краснов стосунку не має, а є членом цивільного корпусу.

Судове засідання відбувається під мітинг членів та прихильників цивільного корпусу. Вони вивісили прапор "Азову" на вікні установи. Крім того, як передає кореспондент ТСН, у судовій залі перебувають агресивні провокатори, які не називають мети свого перебування на засіданні. Суддя навіть зірвала голос, намагаючись втихомирити галас.

Самого Краснова у суді оглядають медики, за їхнім висновком буде зрозуміло – чи можна продовжити судове засідання у справі.

Напередодні СБУ оголосила, що затриманий лідер цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов був агентом російської ФСБ і готував теракти в Україні. А його дівчині Оксані інкримінують незаконне носіння, зберігання і передачу вибухових речовин та пристроїв за попередньою домовленістю з групою осіб.

1 березня їх обох доправили до Шевченківського суду Києва - для обрання запобіжного заходу. Краснов заявив, що його протягом 7-8 годин били під час затримання.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація