Голову "Азову-Крим" Краснова відправлять до лікарні

Голову "Азову-Крим" Краснова відправлять до лікарні

Станіслав Краснов у судовій залі / Фото: УНІАН

Засідання суду перенесли.

Шевченківський районний суд Києва переніс засідання з обрання запобіжного заходу голові цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіславу Краснову. Як передає кореспондент ТСН з суду, засідання продовжиться 2 березня.

Протягом сьогоднішнього дня двічі викликали швидку для Краснова, у якого наявні ознаки побиття на обличчі. Захист вимагав госпіталізації "азовця", проте перша суддя постановила продовжувати розгляд. Тому судді оголосили відвід - і це клопотання було задоволене. Швидку для Краснова викликали вдруге. І другий суддя ухвалив рішення про перенесення засідання, а затриманого було вирішено доправити до медичного закладу. Медики мають підготувати висновок – чи може Краснов брати участь у засіданнях.

Напередодні СБУ оголосила, що затриманий лідер цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслав Краснов був агентом російської ФСБ і готував теракти в Україні. А його дівчині Оксані інкримінують незаконне носіння, зберігання і передачу вибухових речовин та пристроїв за попередньою домовленістю з групою осіб.

1 березня їх обох доправили до Шевченківського суду Києва - для обрання запобіжного заходу. Краснов заявив, що його протягом 7-8 годин били під час затримання. СБУ, своєю чергою, опублікувала відео розмови Краснова з російським куратором

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Шевченківський суд наразі обирає запобіжний захід "азовцю" Станіславу Краснову та його дівчині

Шевченківський суд наразі обирає запобіжний захід "азовцю" Станіславу Краснову та його дівчині

Повʼязані теми:

Наступна публікація