Горілка-"вбивця" дісталася Миколаївщини: від отруєння померли п'ятеро людей - ЗМІ

Горілка-"вбивця" дісталася Миколаївщини: від отруєння померли п'ятеро людей - ЗМІ

Фото: pixabay.com

За попередніми даними, в усіх загиблих виявили метанол.

У Миколаєві у селищі Тернівка протягом останнього тижня від отруєння алкогольними сурогатами померли п'ятеро людей.

Про це повідомляє місцеве видання "Новости N".

Як зазначається, перших постраждалих госпіталізували у середу, 21 вересня.

"Увечері цього дня дружина привезла в ЛШМД свого чоловіка. Власне, живим вона його не довезла - чоловік помер дорогою в лікарню. Жінка також перебувала в нетверезому стані, однак від медичної допомоги відмовилася, заявивши, що почуває себе нормально. Наступного дня вона померла у себе вдома", - пише видання.

Ще дві людини, за даними ЗМІ, померли 24 вересня – чоловік та жінка, а через день – від неякісного алкоголю померла п'ята жертва – чоловік.

Окремо видання наголошує, що в усіх померлих виявили метанол.

Своєю чергою у відділі комунікації поліції області наголосили, що у результаті отруєння сурогатним алкоголем зареєстровано два факти смерті.

"22 вересня 2016 року до поліції надійшло повідомлення про настання смерті 52-річної мешканки Центрального району, а 24 вересня – 41-річного чоловіка", - йдеться у повідомленні.

За висновками судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок отруєння: у крові померлої було знайдено метанол, а у чоловіка – алкогольний сурогат. Із будинку чоловіка вилучили пляшку із залишками рідини для проведення подальших перевірок.

Наразі за фактами загибелі людей триває розслідування, правоохоронці порушили кримінальні провадження за статтею про умисне убивство.

Нагадаємо, на Харківщині минулого тижня масово потруїлись спиртним. Медики підтвердили, що 13 людей померли саме від вживання неякісних напоїв. Ще 22 особи лікуються у медзакладах. Результати експертизи вилученого алкоголю стануть відомі за 2 тижні.

Правоохоронці встановлюють джерела постачання фальсифікату. Прокуратура каже, всі потерпілі вживали сурогатний алкоголь, придбаний у сільських крамницях. Одну господиню магазину заарештували. Ще двоє власників - під домашнім арештом.

Минулої доби на Харківщині померли ще п'ятеро людей, таким чином кількість жертв підробного спиртного зросла до 18, ще 21 людина зараз у лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація