Горілка-вбивця продовжує збирати страшний "врожай": зафіксовані нові смерті та отруєння

Горілка-вбивця продовжує збирати страшний "врожай": зафіксовані нові смерті та отруєння

Фото: sq.com.ua

Загальна кількість померлих від сурогатного алкоголю зросла до 53 людей.

В Україні продовжує зростати кількість померлих від отруєння фальсифікованим алкоголем. За даними Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів, станом на цей момент підтверджено 53 летальних випадки внаслідок вживання підробленої горілки.

Загальна кількість отруєних зросла до 105 чоловік. Новий випадок зафіксовано в Харківській області, де вироблявся сурогат і постраждало найбільше людей. У Донецькій, Луганській, Житомирській та Миколаївській областях, де також були постраждалі від неякісної горілки, нових випадків отруєнь не зареєстровано.

Організатора виробництва фальсифікованого алкоголю та його спільників затримали минулого тижня. Вони тоннами виробляли спиртні напої, використовуючи завезений із Росії технічний спирт. Головному підозрюваному обрали запобіжний захід таємно, не розкриваючи його особи, аби не нашкодити слідству виявляти спільників злочинця.

Як уже повідомлялося, хвиля смертельних отруєнь від фальсифікованої горілки, яка стартувала з Харківської області, прокотилася п'ятьма областями. Відрізнити смертельну горілку на око чи смак неможливо, тому найголовніше правильно діяти в разі появи симптомів отруєння.

Кількість загиблих від отруєння сурогатною горілкою перевищила півсотні

Кількість загиблих від отруєння сурогатною горілкою перевищила півсотні

Повʼязані теми:

Наступна публікація