"Гройсман і його команда": сьогодні у "Право на владу" обговорять подальші дії уряду

"Гройсман і його команда": сьогодні у "Право на владу" обговорять подальші дії уряду

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ток-шоу "Право на владу" сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.

Сьогодні, 19 травня, в суспільно-політичному ток-шоу "Право на владу" говоритимуть про плани уряду на майбутнє з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та міністрами.

Гості та експерти програми торкнуться найбільш актуальних питань, відповіді на які чекає вся країна: які реформи новий уряд вважає першочерговими та як планує діяти у відносинах з МВФ. Також до обговорення запланована тема зміни тарифної політики, та "вічна" тема доріг в Україні. Чи готова держава раз і назавжди вирішити цю проблему або ж українці так і не побачать європейських доріг.

Крім того, ще одним важливим питанням є підготовка до Євробачення-2017, в якому саме місті пройде пісенний конкурс наступного року.

Про це та інше, в студії програми "Право на Владу" будуть говорити: Премьєр-міністр України Володимир Гройсман, міністр з питань соціальної політики Андрій Рева, міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, міністр культури Євген Нищук, та Іван Міклош, співголова групи міжнародних радників, колишній віце-прем'єр-міністр, екс-міністр економіки і фінансів Словаччини.

Також очікуються прямі включення з Борисом Філатовим, Віталієм Кличко, Андрієм Садовим та Геннадієм Трухановим

Про це та інше дізнавайтеся сьогодні о 22:00 в ток-шоу "Право на владу" на телеканалі 1+1. Свої запитання телеглядачі можуть ставити на сайті проекту pravonavladu.tsn.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація