Гройсман пояснив, що заважає українцям нормально жити

Гройсман пояснив, що заважає українцям нормально жити

Фото: УНІАН

Глава уряду пообіцяв робити лише "правильні речі"

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розповів, що руйнує державність України, пише прес-служба Кабміну.

За словами очільника уряду популізм руйнує не лише державність, а й позбавляє громадян нормального життя.

"Завжди говорив і ще раз хочу підкреслити: популіст і популізм в цілому - це коли люди хочуть зробити усіх щасливими без їхньої участі, або обіцяють багато і нічого не роблять, - просто руйнує нашу державність, руйнує можливості людей до нормального життя", - заявив Гройсман.

Окрім того, чиновник наголосив, що політика популізму також стала причиною основних негараздів у сферах економіки та безпеки України. Тож, глава Кабміну пообіцяв говорити лише правду.

"Ми будемо робити абсолютно правильні речі, ми будемо говорити людям правду і ми усе зробимо для того, щоб вивести країну з тієї ситуації, де ми сьогодні знаходимося, в межах повноважень уряду", - підкреслив він.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв Мінфіну США продовження реформ в Україні. За словами Гройсмана, Київ буде намагатись виконати взяті на себе зобов'язання, а також продовжить співпрацю із основним кредитором – Міжнародним валютним фондом. Він також закцентував особливу увагу на боротьбі з корупцією, та реформування митниці. При цьому, глава уряду пообіцяв не оминути і реформу енергетичного сектору економіки, а також проведення пенсійної реформи.

Повʼязані теми:

Наступна публікація