"ГРУвець" Голоскоков не заперечив, що знайомий із Красновим із 2013 року

"ГРУвець" Голоскоков не заперечив, що знайомий із Красновим із 2013 року

"ГРУвець" Голоскоков не заперечив, що знайомий із Красновим із 2013 року

Фото: УНІАН

Журналістам ТСН Голоскоков розповів подробиці знайомства

Костянтин Голоскоков, якого СБУ називають кадровим співробітником ГРУ, розповів журналістам ТСН, що справді впізнає свій голос на аудіозаписах оприлюднених службою безпеки, через які очільника цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова підозрюють у зв'язках із російськими спецслужбами.

впізнаю свій голос, це записи з 2013, 2014 років, але я говорив з різними людьми. Голос мій, схожий", - каже Голоскоков.

Про те він заперечує, що є співробітником російських спецслужб і у телефонній розмові з журналістами, навіть жартував, що тепер піде за зарплатнею.

"Там весело, написано, що я співробітник ГРУ. Я не зрозумів чому ГРУ, а не наприклад ФСБ. Я ніколи не був співробітником ані одної російської спецслужби. Мене це насмішило, здивувало. Піду за зарплатою, адже виходить, що я там три роки працюю, а я ж не знав", - каже чоловік.

Що ж до своїх зв'язків із керівником цивільного корпусу "Азов", якому СБУ закидає тероризм і співпрацю з російськими спецслужбами, і готують звинувачення у державній зраді, Голоскоков заявив, що справді з ним знайомив, але мав розмову лише один раз і особисту, а не телефоном.

"Я бачив його на прес-конференції у 2013 році один раз. Ми спілкувалися після, це була зовсім інша історія, ще за Януковича. З того часу більше контактів у нас не було", - заявив Голоскоков.

Повʼязані теми:

Наступна публікація